cutting edge Preston

Projects

The Shires, Lea – Garden Renovation

The Brief

The client of this project needed a feature that would allow them to enjoy their outdoor space to the fullest. The Shires, Lea was the perfect garden space for soaking up the summer sun, but lacked a certain quality that enabled the clients to peacefully relax within its grounds.

The Solution

Cutting Edge was able to replenish the life back into this outside space by inserting a wooden decking with simple wooden seating elements built into the system. By injecting a flourish of colour into the space by utilising raised flowerbeds the simple wooden structures became a warming and inviting area for daily enjoyment. The summer months will now be full with colour and interest that will be carried throughout the year.